Finner inga ord

Jag läste precis det HÄR inlägget och jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Det är helt jävla sjukt ändå. Tjejen är 13 år och behöver leva på det sättet. Vad händer med världen egentligen? 
 
Jag är inget fan av Nellie, men trots det finner jag mig INGEN rätt till att trycka ner henne. Likaså gäller alla andra människor. Jag har nog aldrig sett en så ung tjej i Sverige bli så mobbad, kränkt och trakasserad på internet. Hon har egentligen inte gjort någon av er ett PISS så varför ska ni trycka ner henne på det sättet ni gör? Visst, du tjänar lite likes på det och oj va glad du blir då, yay livet äger typ. Fast, nej. Du gör det på någon annans bekostnad och det är så långt ifrån okej man bara kan komma. Hon är en MÄNNISKA, ingen leksak man kan slänga hit och dit. 
 
Det är helt sjukt ändå hur människor kan bete sig. Jag blir på riktigt äcklad av sånt beteende... Man behöver inte tycka om alla och det är helt naturligt. Men ge då fan i att vara elak. Den enda som gör fel i den situationen är DU och du får inte ut någonting på det. Du vinner INGENTING. Nej, likes och "hyllningar" om hur "kung" du är räknas inte. För du kommer ingenstans med det när du har gjort det på någon annans bekostnad. För på riktigt, är det verkligen värt att få en människa att må dåligt bara för att få lite likes?
 
Jag har också fått väldigt mycket hatkommentarer osv och jag är medveten om att jag inte är världens mest omtycka människa. Det är dock nästan bara människor som inte känner MIG som hatar mig så mycket. De vet vem jag är, men de känner mig inte. Så jag bryr mig inte särskillt mycket faktiskt. Tyvärr finns det människor som tar åt sig och mår så in i helvetes jävla dåligt på grund av detta. Jag har varit i precis samma situation som dessa människor och jag vet exakt hur jävla jobbigt det är. Jag blir så ledsen för deras skull, för man ska verkligen inte behöva må så bara för att det finns så äckligt pinsamma människor som inte har något bättre för sig än att skriva hat. 
 
Nätmobbning och mobbning överhuvudtaget är så jävla hemskt. Ni människor som skriver hat osv på internet borde på riktigt skämmas över er själva. Vart FAN tog uppfostran vägen? Lycka till i livet, för så som ni håller på lär ni inte komma långt.

Ärligt talat så mår jag dåligt bara vid tanken av hur människor blir behandlade. Usch.
2014-07-12 // klockan 15:07:00 // Åsikter // 5 kommentarer

Kommentarer
Postat av: carolinakatjasusanna.blogg.se

så otroligt fin header :)

2014-07-12 @ 21:04:51
URL: http://carolinakatjasusanna.blogg.se/
Postat av: Johanna

FETT bra skrivet!!!

2014-07-12 @ 21:31:19
URL: http://vjohanna.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

heja dig! Jag har tur och får nästan aldrig hatkommentarer. Undra hur jag skulle reagera...

2014-07-12 @ 21:36:39
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: Erica

Håller med dig! Det är hemskt! Förstår verkligen inte att människor kan hålla på som de gör! :-(

2014-07-12 @ 21:50:23
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: ♡ Felicia J ♡

Jag har hört talas om tjejen men aldrig riktigt brytt mig. Gick in på länken till hennes inlägg och jisses.. Inte nog med att hon lever ett så instängt och bevakat liv.. HON ÄR BARA 13 ÅR! Extremt klok verkar hon vara. När jag var 13 år hade jag nästan precis slutat leka med Bratz och min första mobil va en Nokia med antenn.. Barn idag får så sjuka ideal kastade i nyllet när de som sagt bara är barn.. Det är inte okej. Skulle inte ens kalla de för barn utan små vuxna vilket gör mig extrem ledsen.

2014-07-13 @ 00:18:43
URL: http://feliciajs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0