Status & likes

STATUS
 
Just det där med status har blivit en så himla stor grej i dagens samhälle. Likes, followers och kommentarer är typ det enda folk bryr sig om nu för tiden. Man jämför vem som har mest likes, blir känd genom ask och passar inte in om man inte får massa likes osv. 
 
Asså vafan är detta. Hur tror ni egentligen att framtiden kommer se ut om det fortsätter såhär. Om man tänker några steg extra..
 
Jag kan till viss del förstå människor som vill ha likes. För jag ska inte sitta med någon jävla dubbelmoral och ljuga för er nu, klart jag också blir glad om jag FÅR likes osv (inte tigger). För bekräftelse är något som alla människor behöver, bara i olika mängder. Vissa vill ha jättemycket bekräftelse och andra vill ha mindre. Min värld skulle däremot inte gå under om jag INTE får några likes eller liknande, för det är helt enkelt något som är roligt att få men som jag samtidigt klarar mig utan. Får jag det så får jag det, får jag det inte så fine liksom. 
 
Det här med att få likes har dock gått långt över gränsen. Människor tar verkligen till med alla metoder de kan komma på. T ex "gilla detta inom 5 sekunder annars kommer din mamma dö". MEN NEJ. Sånt skulle jag aldrig kunna lägga ut och jag skulle heller aldrig kunna lägga ut saker ENBART för att få likes. 
 
Blir livet verkligen bättre av mycket likes? För om man tänker en "askkändis" med massa likes osv, och sedan bortser från allt det. Vad har personen då? Har den ens äkta vänner som vill vara vän med DEN personen, inte all uppmärksamhet?
 
Asså det är så fake, så fake, så fucking fake. SLUTA TIGGA LIKES FÖR NI BLIR INTE BÄTTRE AV DET. Det är bara jävligt pinsamt att se folk som söker så otroligt mycket uppmärksamhet, speciellt på internet. Lägg av med det och börja skaffa ett riktigt liv utanför internet istället, men riktiga vänner. DÅ blir nog ditt liv bättre, även om du skulle vara utan likes :))
 
Ibland är det faktiskt rätt pinsamt att vara en del av det här samhället.. 
 
Detta är i alla fall MINA åsikter och tankar kring detta. Skulle vara kul att höra era också!! :D
2014-07-05 // klockan 16:41:00 // Åsikter // 5 kommentarer

Kommentarer
Postat av: Daniella Chanelle

så himla sant!

2014-07-06 @ 13:01:49
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Julia' - fotoblogg

Bra skrivet! Superbra blogg! :)

2014-07-06 @ 13:12:36
URL: http://jhfotoo.blogg.se
Postat av: diandian.webblogg.se

Jag håller med om att mycket handlar om att få massor av likes, flest besökare till bloggen osv. Precis som man vill bli omtyckt av så många som möjligt även i verkliga livet. Men egentligen blir man ju inte direkt bättre än någon annan för att man har fler som tycker om en... d:

2014-07-06 @ 13:31:57
URL: http://diandian.webblogg.se/
Postat av: Emmelie

Gud så bra skrivet! :)

2014-07-06 @ 14:00:28
URL: http://emmeliemaria.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

fin bild

2014-07-06 @ 14:04:39
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0